”Knæk Cancer” indsamling i LOOP Sæby


”Knæk Cancer” indsamling i LOOP Sæby


26. oktober 2014 - kl. 18:24 - af

Billede 2 Ditte, Mille og LisDe har talt sammen og gjort op til LOOP Sæbys indsamling i forbindelse med ”Knæk Cancer” 2014, og hele 37.024,- dejlige kroner sender de afsted til indsamlingsshowet den 25. oktober.

LOOP Sæby vil gerne sige tak til alle dem, som bakkede op om deres forskellige tiltag. ”Det flotte resultat kunne vi ikke have gjort uden vores medlemmers store opbakning, Super Brugsen Sæby (Bagning af bryster og salg af flødebrystkager), AB Catering Aalborg (materialer til bryster), Schulstad (materialer til bryster), Charlotte Rømming (privat, som malede masser af billeder til salg, samt maleri til lod salg), Lis Uggerhøj (privat, som har strikket strømper, huer og vanter til salg), Frigga Diva (smykkegaver til lod salg), Sanne C (tøjgaver til lod salg), Fakta Sæby (frugt til salg). Alle har sponsoreret ubeskåret”, fortæller Lisa Farum Kristiansen fra LOOP Sæby.

”Stor tak til 9-årige Mille Hesberg, som selv kæmper mod kræften (leukæmi) lige nu og Ditte Knudsen fra Kræftens Bekæmpelses lokalkomite i Sæby, som kom og hjalp os med at trække vinderne af vores ”Knæk Cancer” lodder og sørgede for, at alt gik retfærdigt til”, slutter Lisa.

Vinderne at udtrækningen fra salg af lodder blev:

Karina Nielsen
Træningssæt 1 fra Sanne C.

Lissa Landvad
Træningssæt 2 fra Sanne C.

Lis Uggerhøj
Maleriet fra Charlotte Rømming.

Edith Nielsen
Halskæde fra Frigga Diva.

Annika Baastrup
Armbånd fra Frigga Diva.

Anitta Sørensen
Træningssæt fra LOOP Sæby.

Billede 1 Mille Hesberg Billede 3 Lisa, Mille og Ditte

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Knæk Cancer” indsamling i LOOP Sæby
' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger