Korsang og blå blink på Sæby Torv…

Korsang og blå blink på Sæby Torv…

21. maj 2014 - kl. 9:18 - af

250x600_FalckLørdag er der igen masser af aktivitet og liv på Sæby Torv.

Falck kommer med deres brandbiler, så både børn og voksne kan se, hvad det er de arbejder med, når uheldet er ude. Måske går der også nogle rundt med en lille bandmand i maven, de har så også mulighed for at stille opklarende spørgsmål til de fremmødte brandfolk.

Udover det kan man ganske gratis få testet sin højdeskræk, når Frederikshavn Brandvæsen kl. 10 ankommer med stigen. For dem der tør, ja, så kan lejligheden benyttes til at se Sæby fra oven, og dem der har det bedst med begge ben på jorden, kan så kigge på veteranbrandbilerne, som også er med i dagens anledning.

Musik skal der også til, så MAS-koret, MAS står for Musikskolen Afdeling Sæby’s kor, kommer og underholder på scenen med skønsang. Koret består af ca. 35 modne sangere, mænd og kvinder. Det er et sprudlende, livsgivende og velsyngende kor, som sætter glæden i HØJSÆDET ved at synge, og der igennem give publikum en stor oplevelse.

Så kig forbi Sæby Torv og få en på opleveren lørdag fra kl. 10.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Korsang og blå blink på Sæby Torv...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER