Inspirationsaften hos GAZ i Sæby…

Inspirationsaften hos GAZ i Sæby…

10. april 2014 - kl. 12:53 - af

SONY DSCTirsdag den 15. april kl. 17.30 afholder GAZ, BB Lingeri & Helseriet samt fotograf Anita Odfeldt et arrangement hos Gaz i Vestergade.

Kom og oplev den lyse tids hotteste trends inden for mode og skønhed. Pigerne fra GAZ giver dig guidelines til, hvordan du til enhver tid kan lave en opsigtsvækkende entre med smil og stil i GAZ´ feminine brands.

BB LINGERI & HELSERIET vil give gode råd til en vellykket makeup og råd omkring hudpleje. De vil fortælle om deres nye kosmetolog tiltag og være behjælpelig, hvis du skulle have lyst til at få lavet en hudanalyse af deres kosmetolog Heidi. Fra Lingeriet vil de have lidt smart med til at tage på under det flotte modetøj.

FOTOGRAF ANITA ODFELDT giver tips til hvordan et godt portræt vinder udstråling.

Tilmelding er nødvendig, kik ind i GAZ eller ring på tlf. 9846 4566. Det er gratis at deltage.

De glæder sig til at se dig til en hyggelig aften med en let anretning, cocktails og smuk energi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inspirationsaften hos GAZ i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER