Ny vicedirektør med solid ledererfaring

Ny vicedirektør med solid ledererfaring

1. april 2014 - kl. 0:02 - af

Susanne LauthDet bliver den 51-årige Susanne Lauth fra Sygehus Lillebælt, der indtager posten som vicedirektør på Sygehus Vendsyssel.

Susanne Lauth kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Onkologisk Afdeling på Vejle Sygehus, Sygehus Lillebælt samt programchef for den tværgående funktion ”Vejle – Patienternes Kræftsygehus”.

– Vi glæder os meget til at byde Susanne velkommen på Sygehus Vendsyssel. Hun er valgt blandt et stærkt ansøgerfelt, og vi er sikre på, at hun vil styrke sygehuset, da hun har en solid ledererfaring og et godt kendskab til et sygehus med funktioner i flere byer. Hun har desuden vist, at hun kan løfte store opgaver og skabe resultater, så vi ser frem til at arbejde sammen med hende, siger sygehusdirektør Henrik Larsen.

Et godt ry
Susanne Lauth vil indgå i sygehusledelsen på Sygehus Vendsyssel, der består af Hjørring og Frederikshavn Sygehuse, Brønderslev Neurorehabiliteringscenter og Skagen Gigt- og Rygcenter, sammen med sygehusdirektør Henrik Larsen og cheflæge Per Sabro.

– Jeg ser frem til at medvirke til at udvikle et velfungerende sygehus med et godt ry, orden i økonomien og kendt for såvel faglig som oplevet kvalitet i sundhedsydelserne, og som tillige er en god arbejdsplads for medarbejderne, siger Susanne Lauth.

Det nordjyske er ikke helt fremmed for Susanne Lauth. Hun kommer oprindelig fra Klokkerholm ved Hjallerup, og autorisationen som sygeplejerske stammer såmænd fra Vendsyssel Sygeplejeskole i Hjørring anno 1987.

Fokusområder
Foruden et solidt kendskab til sygehusvæsenet, så har Susanne Lauth også en række teoretiske og praktiske kompetencer indenfor ledelsesteori, projektledelse, administrativ planlægning, undervisning, sundhedsøkonomi og organisering af sundhedsvæsenet med sig i bagagen i kraft af bl.a. en Master of Public Health fra Århus Universitet.

– Øget inddragelse og mere udvidet fælles beslutningstagning mellem patienter, fagprofessionelle og pårørende bliver vigtige krav fremadrettet. Ligeledes er kvalitet og patientsikkerhed, det sammenhængende sundhedsvæsen og sammenhængende patientforløb vigtige fokusområder, som jeg har gode erfaringer med, og som jeg ser frem til at arbejde med på Sygehus Vendsyssel, siger Susanne Lauth.

Susanne Lauth begynder som vicedirektør snarest mulig. Stillingen har været ledig, siden Roeland Løfberg sidste sommer blev økonomichef i Region Nordjylland.

Om Susanne Lauth
Tidligere beskæftigelse:

· Programchef, Vejle Patienternes Kræftsygehus, tværgående funktion på sygehusniveau.

· Oversygeplejerske Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus, Sygehus Lillebælt.

· Oversygeplejerske, Organ-plastiskkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus, Sygehus Lillebælt.

· Afdelingssygeplejerske, Ortopædkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus.

· Underviser og undervisningsplanlægger, Sygeplejeskolen i Vejle Amt.

· Har desuden tidligere arbejdet en del år på Odense Universitetshospital indenfor intensiv og ortopædkirurgi og har også haft ledelsesfunktioner her.

Uddannelse:

· Intern tværfaglig lederuddannelse for afdelingsledelser i Region Syddanmark

· Master of Public Health uddannelsen ved Århus Universitet

· Diplomeksamen i ledelse, Danmarks Sygeplejerskehøjskole, Århus.

· Autoriseret sygeplejerske fra Vendsyssel Sygeplejeskole i Hjørring

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny vicedirektør med solid ledererfaring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger