Nordjysk Autocenter fylder 2 år i dag

Nordjysk Autocenter fylder 2 år i dag

2. september 2013 - kl. 11:35 - af

Nordjysk Autocenter, der ligger på Tranåsvej, fylder i dag 2 år.

Paw Rene Rishøj, der er indehaver af Dybvad Autoservice i Dybvad og Nordjysk Autocenter Sæby, fortæller: ”Det er utroligt, at der allerede er gået 2 år, men det har været 2 rigtigt spændende år, som er gået som ”smurt i olie”, må man sige. Selvfølgelige er der også tidspunkter, der er mere stille end andre, men sådan er det jo”.

På værkstedet finder vi også en travlt beskæftiget Claus Møller Jensen, der har været ansat hos Paw gennem de sidste 3 år. ”Jeg tror, det er gået op for alle folk, at vi ligger her oppe bag ved, og at vi kan vores kram, vi har i hvert fald nok at se til, og vi får nok rigtigt travlt, når vi køre tilbud på arbejdsløn og 50 % på 4 hjuls udmåling i hele september”, slutter Claus med et smil.

Paw og Claus vil gerne sige tak til deres kunder og i anledning af fødselsdagen laver de en konkurrence om et gavekort på en værdi af 3.000 kr. mellem alle ”Facebook – syntes godt om”.

Vinderen vil dog først blive trukket den 1. maj 2014, for at alle skal kunne have mulighed for at kunne deltage.
www.facebook.com/NordjyskAutocenter

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk Autocenter fylder 2 år i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER