Fysioterapeuten i Sæby inviterer indenfor

Fysioterapeuten i Sæby inviterer indenfor

21. august 2013 - kl. 12:36 - af

Fysioterapeuterne landet over markerer i starten af september Den Internationale Fysioterapidag. I Sæby tilbyder BeneFiT Sæby Fysioterapi blandt andet gratis sundhedstjek.

Har du overvejet, om en fysioterapeut kan hjælpe dig? I første uge af september inviterer fysioterapeuter over hele Danmark patienter og borgere indenfor.
BeneFiT Sæby Fysioterapi på Stationspladsen 4 tilbyder blandt andet gratis sundhedstjek, konditest og demonstration af kinesiotape og holdtræning. Det foregår onsdag 4., torsdag den 5. og fredag den 6. september – alle tre dage fra klokken 8 til klokken 12.

Anledningen er Den Internationale Fysioterapidag den 8. september, der har fået fysioterapeuter landet over til at invitere indenfor.

”Vi vil gerne benytte lejligheden til at vise, hvad fysioterapi er og kan. Jeg håber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi og høre, hvad de lokale fysioterapeuter kan tilbyde,” siger Gitte Nørgaard, som er formand for Danske Fysioterapeuter i Region Nordjylland.

I det daglige arbejder fysioterapeuter med alt fra elitesportsfolk, der vil præstere bedre, over ældre og skadede, der skal genoptrænes til psykisk syge, der har det dårligt med deres krop.

”Livskvalitet handler i høj grad om at kunne bevæge sig bedst muligt. Det gælder lige meget, om du er på håndbold-landsholdet eller bare gerne vil kunne gå og være fysisk aktiv, selvom du har slidgigt,” siger Gitte Nørgaard.

Masser af brugere
Fysioterapeut-klinikker i Nordjylland hjælper over 48.000 mennesker årligt. Det er 7.000 flere end for bare fem år siden.  Dertil kommer et stærkt stigende antal borgere, der får fysioterapi i kommunale eller regionale tilbud.

”Både læger, politikere og borgere har fået øjnene op for, at fysioterapi kan give bedre liv. Vi er også generelt blevet mere opmærksomme på, hvor vigtigt det er at være fysisk aktiv,” siger Gitte Nørgaard.

Hun peger på, at der også er kommet en lang række forskningsresultater, der viser, at bevægelse er den bedste medicin mod en lang række sygdomme.

Kan hjælpe flere
Selvom mange danskere er i kontakt med fysioterapeuter, så mener Gitte Nørgaard, at mange flere danskere med fordel kan kigge forbi, når fysioterapeuterne holder åbent hus.

”Jeg mener helt oprigtigt, at der er rigtig mange, der kunne få et langt bedre liv ved at opdage, hvad fysioterapeuter kan. Hvad enten det handler om at få hjælp til at træne rigtigt eller det handler om at behandle for eksempel gigtsmerter, så handler det i sidste ende om at få en højere livskvalitet, ” siger Gitte Nørgaard.

På fysio.dk/dagen kan du læse mere om arrangementet og se, hvor fysioterapeuterne inviterer indenfor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fysioterapeuten i Sæby inviterer indenfor ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER