Mange indbrud i Sæby i den forgangne uge

Mange indbrud i Sæby i den forgangne uge

25. februar 2013 - kl. 16:43 - af

Her til eftermiddag har der været en del politiaktivitet omkring Sæby Guld og Sølv. Her har en person forsøgt at afliste en aluminiumsramme om et udstillingsvindue, men alarmen gik og personen forsvandt.

Fra en villa på Jacob Sewerins Vej er der i løbet af sidste uge brudt ind via en dør. Huset er gennemrodet og der er fjernet sølvtøj.

I løbet af weekenden har der været flere indbrud i Sæby og omegne. Det er bl.a. gået ud over en villa på Ternevej i Voerså. Her er en terrassedør opbrudt, og der er fjernet fladskærms TV, playstation, harddisk optager, ekstern harddisk og meget andet.

To fritidshuse på Hjortestien i Lyngså har også haft besøg. I det ene hus er et vindue i en terrassedør opbrudt og fra stedet er fjernet fladskærms TV, globalknive og mange andre værdifulde ting. Ved det andet indbrud på samme vej er et vindue opbrudt og der er fjernet et 38” fladskærms TV. Begge steder er det sket i tidsrummet fra lørdag til søndag middag.

På Hans Dyhrs Vej er der mellem lørdag eftermiddag og søndag aften opbrudt et vindue i en villa, og der mangler en bærbar PC og smykker.

Fra en villa på Louis Nielsens Vej har der mellem onsdag og mandag været indbrud. Her er en dør opbrudt og huset er gennemrodet. Der er på nuværende tidspunkt ikke klarhed over, hvad der er stjålet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange indbrud i Sæby i den forgangne uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER