150 piger til Girlpower-stævne på Stidsholt

150 piger til Girlpower-stævne på Stidsholt

5. november 2012 - kl. 10:49 - af

Elever og personale på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole var i weekenden for anden gang vært for pige- indefodboldstævnet Girlpower. Ca. 150 piger i alderen 13 – 18 år fra 8 klubber/skoler spillede i løbet af weekenden 60 kampe i tre rækker.

U 13 rækken blev vundet af Aalborg B 52.1 foran Aalborg B 52.2 , U 15 af Aalborg KFUM 1 foran Vorup 1, medens Romalt 1 besejrede Romalt 2 i U 18-rækken. Girlpower-stævnet arrangeres i et samarbejde mellem DGI og Stidsholt.

Udover de mange fodboldkampe bød pigefodboldstævnet på fælles zumba, yoga og indendørs hockey for både fodboldpigerne, deres trænere og de medrejsende forældre. Alle deltagere overnattede på Stidsholt fra lørdag til søndag.

I døgnet fra fredag til lørdag op til pigefodboldstævnet Girlpower lagde Stidsholt hus til træningslejr for et specielt tilrettelagt træningsprojekt for høje håndboldpiger. Træningsprojektet strækker sig over 6 gange og henvender sig specielt til håndboldpiger, der i 12 års alderen er mindst 1,67 m. høje.

Endelig deltog Stidsholts 11 elever på svømmelinjen sammen med deres lærer Kris Norup Kristensen hele weekenden i Sydbank Vestkyst Cup 2012 svømmestævnet i Esbjerg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '150 piger til Girlpower-stævne på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER