Sort uheld på Danish Crown i Sæby

Sort uheld på Danish Crown i Sæby

14. september 2012 - kl. 10:23 - af

Torsdag var en 26-årig slagteriarbejder så uheldig at blive stukket i armen af sin ”sidemand”.

De to mænd stod og arbejdede side om side ved båndet, da den ene var så uheldig, at kniven smuttede for ham og ramte den 26-årige mand i underarmen.

Begge mænd bar alt det foreskrevne sikkerhedsudstyr, så hvordan kniven kunne komme ind under handsken er stadig en gåde, men den 26-årige fik et snitsår, som krævede 20 sting, samtidig med at kniven havde ramt en blodåre, så det kom til at se meget voldsomt ud.

På slagteriet fortæller man, at ulykken måske er sket pga. at den ene er venstrehånden, og de derfor har stået og arbejdet ”kniv mod kniv”, en ting man ikke tidligere har været opmærksom på kunne have betydning, men noget man selvfølgelig nu vil se nærmere på.

Den 26-årig har det efter omstændighederne godt, og har da også været en tur omkring slagteriet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sort uheld på Danish Crown i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER