Hjælp til trafiksikkerheden i Vendsyssel

Hjælp til trafiksikkerheden i Vendsyssel

31. august 2012 - kl. 8:38 - af

Hjælp til selvhjælp: GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring opfordrer ildsjæle fra lokalområdet til at søge støtte fra danskernes trafikpris.

– Rigtig mange har gode ideer, der kan gavne trafiksikkerheden, men ofte er økonomien en bremseklods. Vi vil gerne hjælpe ideerne på vej, siger formand Jens Jørgen Vinther fra GF Nord i Frederikshavn og Hjørring

Danskernes trafikpris
GF Sikkerhedspris er danskernes trafikpris. For her skal man hverken være ekspert eller kendt for at få et skulderklap og kontant støtte til en god ide. Der uddeles i alt 200.000 kroner.- Om man søger 5000 kroner eller 50.000 kroner er ikke det afgørende, fastslår Jens Jørgen Vinther- Det afgørende er ideen bag og evnen til at udføre den i praksis. Støtten er samtidig et skulderklap og en fortjent anerkendelse af mennesker, der går foran med et godt eksempel.

Øremærkede puljer
– I år har vi valgt at øremærke støtten til initiativer på to områder. Det ene er en pulje for sikker trafik, motion og sundhed. Det andet område, vi ønsker at sætte øget fokus på, er ældre og trafiksikkerhed, fortsætter Jens Jørgen Vinther.
Prismodtagerne kan være alt fra borgergrupper og private initiativtagere over idrætsforeninger og interesseorganisationer til skoler og forskere.

Faglig vurdering af projekterne
Vinderprojekter udvælges af en national priskomite. Her sidder repræsentanter fra GF Forsikring sammen med blandt andre dokumentationschef fra Rådet for Sikker Trafik, Jesper Sølund.

– Vi lægger vægt på, at man forsøger at tænke nyt og ikke blot kopierer kendte aktiviteter. Samtidig skal ideen fungere som hjælp til selvhjælp og selvfølgelig gavne trafiksikkerheden, siger Jesper Sølund.

Win-win-situation
At netop GF Forsikring med sine mange lokalkontorer står bag en national trafikpris er intet tilfælde: – Det en win-win-situation at styrke trafiksikkerheden, og jo mere borgerne selv tager ansvar for de gode løsninger, jo bedre, siger Jens Jørgen Vinther og understreger:

– Personligt håber jeg naturligvis på, at vi får nogle gode projektforslag her fra vores område, hvor trafiksikkerheden optager mange borgere. Så har man en god ide, er det bare med at få skrevet en ansøgning.

For at komme i betragtning skal man gå ind på www.trafikpris.dk og sende en ansøgning med en beskrivelse af sin ide. Ansøgningsfristen er 17. september 2012. Alle ansøgere får svar.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjælp til trafiksikkerheden i Vendsyssel ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER