40 års jubilæum i Nordjyske bank…

40 års jubilæum i Nordjyske bank…

27. juni 2012 - kl. 10:31 - af

Filialchef Finn Jonasson, Åkandevej 12, 9300 Sæby kan den 1. juli 2012 fejre 40 års jubilæum i Nordjyske Bank.

Finn Jonasson blev ansat som elev i banken i Sæby i 1972 og udlært i ’74. Efter at have gennemgået en grundig bankfaglig uddannelse blev Finn i 1980 udnævnt til bankfuldmægtig i filialen i Asaa. Finn fortsatte sin række af kurser inden for kredit og finansiering og blev i 1989 udnævnt til filialchef i bankens filial i Asaa – en funktion som han stadig bestrider.

Finn Jonasson må betegnes som flink og hjælpsom, god menneskekender der altid er i godt humør og god til at lytte. Han er vellidt af såvel personale som kunder.

Privat er Finn gift med Lis, som tidligere også var ansat i banken. Finn er medlem af Menighedsrådet i Sæby og har en fortid som kompagnichef i Hjemmeværnet. En opgave han bestred fra 1989 til 2006. Endelig er Finn Jonasson at finde blandt arrangørerne i forbindelse med afvikling af det årlige hestevæddeløb i Asaa.

Finn har en stor interesse for cykling, hvor han har kørt et pænt antal kilometer i de seneste år. En anden interesse er håndbold, hvor han blandt andet tidligere var at finde i arrangørgruppen omkring den internationale håndboldtræningsturnering som dengang betegnedes “Egnsbank Nord Cup”. Desuden har Finn Jonasson i mange år været speaker til håndboldkampe (damer) på højt niveau herunder flere landskampe, A, U og Y landskampe, som har været arrangeret forskellige steder i Nordjylland bl.a. Skagen, Horne, Asaa og Sæby.

Jubilæet fejres med en reception i Nordjyske Banks lokaler, Sæbyvej 1, Asaa mandag den 2. juli fra kl. 14.00 til kl. 16.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40 års jubilæum i Nordjyske bank...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger