“Gamle” Dybvad-elever søges!…..

“Gamle” Dybvad-elever søges!…..

18. juni 2012 - kl. 15:50 - af

Når der til september kan fejres 50 års jubilæum på Dybvad Skole, sker det med forskellige arrangementer for skolens elever og ansatte – og ikke mindst for TIDLIGERE elever og ansatte ved den store jubilæumsfest i Dybvad Hallen lørdag den 22. september. Jubilæumslørdagen starter med Åbent Hus-arrangement på skolen, hvor tidligere klassekammerater har mulighed for at mødes og se sig omkring i deres gamle lokaler, inden det går løs med fest på nabo-matriklen om aftenen.

Selv om de første skolebygninger på den nuværende Ørnevej er fra 1955, er det oprettelsen af Dybvad Skole som centralskole i 1962, der fejres som det officielle jubilæum. Det fremgår af skolens arkiver, at 25 års-jubilæet løb af stablen med optog gennem byen, plantning af æbletræer og fællessang, Alakazam’s Trylleshow, fællesspisning med elever og forældre i aulaen, frokostreception for medarbejdere og “repræsentanter for de kommunale myndigheder”, skolehistorisk udstilling, åbent hus for tidligere elever, skolenævn og skolemyndigheder, samt fest i Dybvad Hallen; alt sammen den 19. september 1987 – altså næsten på årsdagen for de kommende festligheder til efteråret.

Jubilæumsudvalget er i øjeblikket i fuld gang med at finde repræsentanter fra alle gamle klasser på skolen, der vil hjælpe til med det store arbejde at få indbydelser til jubilæumsfesten ud til deres tidligere klassekammerater. En opdateret deltagerliste og liste over kontaktpersoner for de enkelte klasser/årgange kan findes på hjemmesiden www.hørby-dybvadskole.dk, ligesom der på skolens Facebook-side er oprettet en jubilæumsside – begge steder kan detaljer om festen (herunder tilmelding) naturligvis også findes. Udvalget forventer, at omkring 500 deltagere vil være til stede ved jubilæumsfesten i Dybvad Hallen den 22. september.

Er man interesseret i at skabe kontakt til sine gamle klassekammerater, er man meget velkommen til at kontakte viceskoleleder Jesper Koldtoft på mail jekl@frederikshavn.dk eller via jubilæumssiden på Facebook – hvor der i øvrigt også er masser af billeder fra Hørby Skoles tilsvarende jubilæumsarrangementer i september 2011.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER