Luftakrobatik til hest hos Skæve Rideklub

Luftakrobatik til hest hos Skæve Rideklub

2. april 2012 - kl. 9:12 - af

Der kom i mere en én betydning luft under vingerne ved lørdagens Åbent Hus-arrangement i Skæve Rideklub. I forbindelse med opstart af et voltigeringshold, havde rideklubben besøg af Tørring Rideklub, som lavede en flot opvisning og viste, hvad lang tids træning kan udmunde i. Der var syv voltigører i forskellige aldre, som viste deres kunnen til hest – både i skridt og i galop. Hesten er i voltigering iført en særlig voltigeringsgjord, som voltigørerne kan bruge til at holde sig fast. Det var dog imponerende at se, hvordan der blev vendt op og ned på tyngdeloven og lavet utrolige stunts på ryggen af hesten.

Til arrangementet blev der ligeledes vist et Pas de Deux-ridt med to piger fra Stald Alberg. De var klædt i fine kostumer, som gjorde opvisningen til en flot oplevelse. Maria Alberg tilbyder fremover undervisning i dressur og springning i Skæve Rideklub.

Alle fremmødte havde mulighed for at få en ridetur på én af rideklubbens låneheste, og både store og små benyttede sig af denne mulighed. Der var også mulighed for at tilmelde undervisningen, som starter op efter påskeferien. Der er som noget nyt mulighed for at ride flere aftener om ugen, og der er stadig åbent for tilmelding i både dressur, springning, pony-games og – selvfølgelig voltigering. Se mere på www.123hjemmeside.dk/skaeve-rideklub

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Luftakrobatik til hest hos Skæve Rideklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER