Ny privat dagpleje åbner snart i Sæby

Ny privat dagpleje åbner snart i Sæby

12. februar 2012 - kl. 14:29 - af

Anne-Mette Nielsen starter 1.6. 2012 eller før, hvis behovet er der, en ny privat dagpleje i Sæby. Anne-Mette er uddannet social- og sundhedshjælper, og bor sammen med sin kæreste og 2 børn, midt i Sæby, i et dejligt stort, nyrenoveret hus.

“Jeg vil gerne prøve noget nyt, og har altid ønsket at arbejde med børn, og at blive dagplejer er noget, vi her hjemme har talt om længe. Så nu skulle skridtet tages”, fortæller hun.

Lige fra barns ben, har Anne-Mette været vant til børn i hjemmet. Hendes mor var også dagplejer, og Anne-Mette har 2 søskende, og har været au-pair i England i 3 måneder.

“Jeg håber, at blive taget godt imod, og at der snart vil komme nogle henvendelser, så jeg kan starte min dagpleje op. Det er min drøm at starte mit eget og arbejde med børn.

Jeg vil gerne være en del af dem, der vælger at lave et alternativ til kommunerne og alle deres besparelser og sammenlægninger. Jeg kan godt lide den frihed og fleksibilitet en privat dagpleje har, og det er en del af det, jeg vil tilbyde de familier, der vælger at få passet deres barn hos mig.

For mig er læring en vigtig del af hverdagen, dette er noget jeg har bruger til mine egne børn, og det vil også blive brugt i dagplejen, hvor børnenes naturlige nysgerrighed vil blive omdrejningspunkter for mange lærerige oplevelser.

Jeg vil bruge meget tid ude i vores dejlige natur med børnene. Jeg synes, det er vigtigt at benytte det fantastiske nærområde, der er, med bl.a. strand og skov.

Jeg har en stor lukket have med masser af plads, og indendørs er der ligeledes masser af plads til leg med de forskellige legesager der er, samt tumlemøbler hvor bønene igennem leg og sjov kan træne deres motorik”, fortæller Anne-Mette.

Evt. yderligere kan ses på www.annepytten.dk

3 kommentarer til “Ny privat dagpleje åbner snart i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Ny privat dagpleje åbner snart i Sæby”

 • Hej Anne-Mette…. Pøj pøj med dit nye job… Jeg har været kommunal dagplejer i 24 år , Blev en af de mange der blev fyret……. Og startede så op som Privat Dagplejer for godt 1 år siden… Det er bare dejligt….
  Vh Meta, Silkeborg

 • Birgit Jakobsen

  Hej Anne-Mette
  Held og lykke med dit nye job, det er verdens bedste job. Håber du snart kan skrive at de kan blive skrevet på ventelist. “,) har selv været kommunal i 4 1/2 år og blev fyret på grund af en ny børnehave, starte op for mig selv i 2000, 3 år sener komme vores datter med så vi blev store dagpleje. Og i 2006 flytte vi dagplejen over til et andet hus. Men min datter stoppe i går nu vil hun have en uddanelses så nu er jeg nede på 5 børn, det er meget mærkligt. Held og lykke fremover.
  Venlig hilsen
  Birgit Jakobsen
  http://www.lillenejst.dk

 • Christian Sørensen

  Dejligt at der kommer så mange muligheder på dagpleje-fronten i Sæby nu. Jeg ved, at der også lige er åbnet en privat dagpleje her: http://www.dagpleje-saeby.dk

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny privat dagpleje åbner snart i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER