Aalborg DH på besøg i DHF Håndbold – Flauenskjold

Aalborg DH på besøg i DHF Håndbold – Flauenskjold

13. januar 2012 - kl. 0:21 - af

Aalborg DH´s ligahold kommer tirsdag den 17. januar 2012 kl. 17.00 – 19.00 til Flauenskjold-hallen for at træne.

Håndboldfællesskabet Dybvad-Håndbold-Flauenskjold (DHF) er venskabsklub med Aalborg DH og det er i denne forbindelse, at arrangementet er kommet i stand. Aalborg DH gæstetræner i løbet af sæsonen i forskellige haller rundt omkring i Nordjylland, og DHF har været så heldige at få besøg af Aalborg DH denne gang.

Alle trænere, spillere, ledere og andre interesserede er meget velkomne til at se, hvordan træningen foregår på højeste plan og de håber, at deres trænere og spillere hermed kan få lidt ny inspiration til egen træning.

Efter at Aalborg DH har trænet et par timer i hallen vil der være mulighed for at få autografer af de professionnelle spillere – ligesom der vil være mulighed for at få en snak med spillere og trænere.

Vi håber at se mange interesserede i Flauenskjold-hallen denne dag, fortæller Anita Skovgaard Pedersen fra DHF.

I forbindelse med deres samarbejde med Aalborg DH, kan det også nævnes, at DHF´s U10 og U12 håndboldpiger skal ud i Gigantium i løbet af foråret og spille forkamp til Aalborg DH – Esbjerg håndboldliga-kampen. Det er noget pigerne glæder sig meget til og der plejer at være stor opbakning fra forældrene i klubben til disse kampe, slutter Anita Skovgaard Pedersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalborg DH på besøg i DHF Håndbold - Flauenskjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER