Kunstudstilling og workshop i Kulturhuset Værestedet

Kunstudstilling og workshop i Kulturhuset Værestedet

16. december 2011 - kl. 0:09 - af

Der er i disse dage mulighed for at besøge en spændende udstilling af kultegninger af 18-årige Ronia Kiil, der er opvokset i Lyngså, og nu studerer ved Århus Kunstakademi. Ronia er selv til stede, idet hun også holder workshop, hvor man selv kan prøve at tegne eller måske få tegnet et portræt.

Udstillingen er af praktiske årsager flyttet fra Galleri Lyngså til Kulturhuset Værestedet, og vil være åbent fredag-lørdag-søndag i denne uge samt tirsdag og onsdag i næste uge, alle dage fra kl.10.00 til 18.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunstudstilling og workshop i Kulturhuset Værestedet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER