Trænger du også til at standse lidt op?

Trænger du også til at standse lidt op?

13. december 2011 - kl. 16:33 - af

Torsdag den 15. december kl. 20.00 er der aftenmeditation i Sæby Kirke.

Her er der mulighed for at standse lidt op lige før jul og midt i alle juleforberedelserne, til en gudstjeneste på godt en halv time, hvor vi giver os god tid, både til at lytte til ordet og musikken, til eftertanke og bøn, så vi får julens budskab om fred med os.

Temaet er: Fred for både i går og i morgen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trænger du også til at standse lidt op? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER