Indsamlere en mangelvare hos Røde Kors

Indsamlere en mangelvare hos Røde Kors

28. september 2011 - kl. 6:06 - af

Røde Kors mangler indsamlere i Sæby, Thorshøj, Hørby og Syvsten, og alene i Sæby mangler Røde Kors pt. 35 indsamlere til indsamlingen søndag den 2. oktober kl. 11 -14.

En indsamlingsrute tager cirka tre timer, og en indsamler vil typisk få samlet 1.000 kr. ind. Dette beløb kan for eksempel: Give vand til 37 mennesker i et år, hjælpe 14 børn til en god start på livet, give husly til tre familier efter en katastrofe, gennemføre 50 besøg hos ensomme i Danmark eller give 9 vågetimer til døende i Danmark.

Beløbet fra dette års indsamling vil gå til: Katastrofeindsatsen på Afrikas Horn, katastrofeforebyggelse i Mozambique, katastrofefonden (kommende katastrofer), styrkelse af det sociale arbejde i Danmark og generelle aktiviteter.

Har du lyst til at være en af dem, der gør en forskel, kan du rette henvendelse til:
Inger Ejstrud tlf. 9846 6 23 – 6160 6438
Peter Christiansen tlf. 9892 4390 -2830 0613
Brian Nielsen tlf. 9846 4349 – 6146 7727 efter kl. 16
eller i Røde Kors butikken Krystalgade 3, Sæby.

Lørdag den 1. oktober fra kl. 10 – 12 eller på indsamlingsdagen udleveres indsamlingsbøsserne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indsamlere en mangelvare hos Røde Kors' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER