Stort besøgstal på Stidsholt på Efterskolernes Dag

Stort besøgstal på Stidsholt på Efterskolernes Dag

26. september 2011 - kl. 10:58 - af

Besøgstallet på Efterskolernes Dag på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole, søndag var iflg. forstander Steen Jensen næsten overvældende. Mere end 100 familier besøgte skolen, og mange af dem tilmeldte straks deres barn som elev til det kommende skoleår.
Stidsholt tilbyder undervisning parallelt med folkeskolen i 9. og 10. klasse, og oven i det skal man vælge sig på én af flg. idrætsgrene: badminton, fodbold, håndbold eller svømning.
På Stidsholt har vi de seneste to skoleår haft problemer med at tiltrække et tilstrækkeligt stort antal pigefodboldspillere til at oprette pigefodbold på skolens fodboldlinje, men imellem de, der søndag besøgte Stidsholt, var der mange fodboldpiger, så vi er fortrøstningsfulde mht., at det vil lykkes at få pigefodbold på skemaet i det kommende skoleår, fortæller Steen Jensen. Stidsholt har det seneste år samarbejdet med damefodboldklubben Fortuna om fælles markedsføring af pigefodbold. Ligeledes arrangerer Stidsholt i weekenden d. 29.-30. oktober et indendørs pigefodboldstævne for U-13, U-15 og U-18 spillere med overnatning. Stidsholt oprettede til indeværende skoleår en svømmelinje. Også denne ser ud til at tiltrække mange elever til det kommende skoleår.
Der har desværre i det seneste år bredt sig den opfattelse, at det er blevet dyrere for familierne at sende deres barn på efterskole. Det er bare ikke tilfældet. Fakta er, at statsstøtten til familier med en samlet husstandsindkomst på under 800.000 kr. er blevet større, og at et efterskoleophold dermed er blevet billigere, fortsætter Steen Jensen og gør samtidig opmærksom på, at det altid er muligt at kontakte skolen og træffe aftale om et besøg, hvis man ikke nåede det på Efterskolernes Dag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort besøgstal på Stidsholt på Efterskolernes Dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger