Sæsonstart hos Sæby Basketball på søndag

Sæsonstart hos Sæby Basketball på søndag

24. september 2011 - kl. 0:18 - af

Sæbys 1. division damer åbner denne sæson på udebane søndag den 25. september, hvor de skal møde Skovbakken fra Århus. Det bliver en utrolig svær opgave damerne kommer på, idet Skovbakken normalt er et af rækkens stærkeste hold. Holdet består af flere nye talenter samt en del erfarne tidligere liga- og landsholdspillere. Det lykkedes dog at vinde et af de tre opgør sidste sæson, så damerne ved, at der kan være en chance.
Sæby har rustet sig godt til denne sæson. Spillerne har været stabile til træning og vist gode takter i træningskampe op til sæsonen.

Holdet har fået tilgang til truppen af to unge talenter fra egne rækker, 16 årige Kathrine Christensen og den kun 15 årige Nina Munch, som begge får debut i søndagens kamp. Trænerstaben er ikke udskiftet. Headcoach Henrik Hansen. Ass. Coach Jens Peter Legaard og Holdleder Søren Sørensen. Holdets målsætning i denne sæson er at slutte i den bedste halvdel af rækken.

Sæby stiller med følgende spillere:
Nina Munch, Nanna Jensen, Line Ypkendanz, Isabella Larsen, Line
Clausen, Charlotte Simonsen, Louise Munch, Christina Hansen, Henriette
Sørensen og Kathrine Christensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonstart hos Sæby Basketball på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER