Sæby Fiske-Industri skal have ny direktør

Sæby Fiske-Industri skal have ny direktør

8. september 2011 - kl. 16:32 - af

Firmaet er markedets største og mest moderne virksomhed indenfor forarbejdning af makrelkonserves. Det blev stiftet af Christian Vanggard i 1949 og har 130 medarbejdere, hvoraf 15 er funktionærer. A/S Sæby Fiske-Industri levere makrelkonserves til hele verden.

Grunden til direktørskiftet skulle – fra pålidelig kilde – være uoverensstemmelser om virksomhedens fremtid. Dette blev dog ikke bekræftet, da avisen i dag kontaktede firmaet – her fik vi blot at vide, at man skulle have en ny direktør, og at der ville komme et stillingsopslag søndag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Fiske-Industri skal have ny direktør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER