Fortæl om dine hemmelige oplevelser i Sæby

Fortæl om dine hemmelige oplevelser i Sæby

24. august 2011 - kl. 10:53 - af

Fruen fra havet, stranden og havnen, Sæbygaard, udsigten fra Gedebjerget osv. – Sæby og omegn byder på mange skønne, velkendte steder, som både vi, der bor her, og mange, mange turister glæder sig over at besøge. Men mange sæbynitter har sikkert kendskab til steder med ”hemmelige” oplevelser – steder, som de ikke tænker på som seværdigheder, og som ikke mange kender til.

Toppen af Danmark vil gerne høre sæbynitternes bud på hemmelige oplevelser. Lisbeth Derry, der er projektkoordinator hos Toppen af Danmark og står bag initiativet, fortæller: – Vi vil rigtig gerne have tip om lokale hemmeligheder i hele Lysets Land, således vi kan inspirere besøgende til små og anderledes ferieoplevelser i de mere ukendte områder af destinationen.

– Når vi har fået en masse hemmelige oplevelser vil vi med al sandsynlighed samle en række af oplevelserne og måske lave “hemmelige ruter”, der kan give besøgende unikke oplevelser i destinationens afkroge, fortæller Lisbeth Derry. “Men allerførst handler det om at få lokalbefolkningen til at tænke over, hvad de mener, der er de bedste hemmelige oplevelser i deres område, afslutter hun.

Alle har mulighed for at registrere deres hemmelige oplevelse på Toppen af Danmarks website www.lysetsland.dk under inspiration > hemmelige oplevelser, hvorefter besøgende har adgang til at studere de lokale hemmeligheder. Man er også velkommen til at sende en e-mail til louise@toppenafdanmark.dk eller et brev til: Toppen af Danmark A/S, Skandiatorv 1, 2. sal, 9900 Frederikshavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortæl om dine hemmelige oplevelser i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER