Blå blink og tudende horn på Sæby Torv

Blå blink og tudende horn på Sæby Torv

21. august 2011 - kl. 7:06 - af

Det blev en fantastisk lørdag på Sæby Torv. Handelsstandsforeningen havde inviteret beredskabet til en hyggelig formiddag, hvor der kunne prøves, ses og røres ved de mange køretøjer, som Falck i Sæby og Frederikshavn brandvæsen råder over. Derudover var der mulighed for en tur i den store sky-lift, som bestemt ikke egner sig til folk med højdeskræk, men sikke en udsigt over hele Sæby fra ca. 30 meters højde over de store bygninger på Torvet. Dette var da også et tilløbsstykke, og lige fra start til slut var der kø ved det imponerende køretøj.

Dagen blev da også brugt af beredskabet til at informere om mulighederne ved et job som frivillig brandmand hos Falck i Sæby, da der er mangel på folk, der kan rykke ud, når alarmen går, og ikke mindst nå frem til Falck stationen på de krævede 5 minutter.

Mange lokale, samt tyske turister brugte da også denne lørdag i solskin i Sæby og de fleste forretninger kunne ved lukketid melde om et godt salg, samt en fantastisk stemning i byen. Næste lørdag er det så spejderne, der gør deres indtog på Tovet med klatretårn, snobrød og meget mere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blå blink og tudende horn på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER