Veloplagt Fødevareminister til årets Knudsejemøde

Veloplagt Fødevareminister til årets Knudsejemøde

17. august 2011 - kl. 5:46 - af

Med 132 besøgende var årets Knudsejemøde endnu engang velbesøgt. En veloplagt Fødevareminister Henrik Høegh gav et meget kvalificeret oplæg til de mange fremmødte. Efterfølgende stillede han beredvilligt op til spørgsmål og svarede kvalificeret og fyldestgørende på spørgsmålene. Det var tydeligt at Henrik Høegh har sin baggrund i landbruget og derfor kender erhvervet og mange problemstillinger fra begge sider. Det blev der lagt mærke til og der var tydeligt respekt om en fagligt velfunderet minister – også fra de fremmødte landmænd, der havde trodset det gode høstvejr.

Ministeren havde tydeligvis også gjort sit hjemmearbejde, idet han fremhævede Skæve og Albæk Venstres meget store medlemsfremgang på 50% – som han sagde, ”er rygtet nået til København”.

Knudsejemødet 2011 blev det syvende i rækken på den smukke herregård og det er med stor spænding, vi nu går Knudseje 2012 i møde. Det store spørgsmål er naturligvis om vi atter kan præsentere en minister – det afgør valget senere dette år, slutter Mogens Brag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloplagt Fødevareminister til årets Knudsejemøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER