Sæby-band udsender single i dag

Sæby-band udsender single i dag

15. august 2011 - kl. 6:32 - af

Det danske band, Superspark med rødder i Sæby, har netop udsendt deres førstesingle ”Dum”. En udgivelse, som drengene i bandet har ventet længe på.

– Det er en drøm, som er gået i opfyldelse, forklarer bandets forsanger Martin Christensen

– Siden vi som unge drenge spillede på Lanternen i Sæby har vi drømt om at få vores egen musik udgivet. Den drøm er blevet til virkelighed, men det har krævet blod sved og tårer.

Superspark, der tog de første musikalske skridt i Sæby Musikskole, har siden starten af 2011 arbejdet med den kendte producer Chief 1 for at færdiggøre deres debutalbum.

-Drengene har noget spændende i sig, der ligger og bobler. Deres ærlighed og dedikation for deres musik er inspirerende og en stor grund til vores samarbejde, forklarer Chief 1.

Han mener, at Superspark kan udfylde et hul i dansk musik, hvor de rammer lyden fra store internationale bands som The Script og One Republic, men bare på dansk.

Supersparks førstesingle er netop udgivet på iTunes, og den har allerede før udgivelsen skabt en del opmærksomhed bl.a. har flere lokalradioer forelsket sig i nummeret og sat den i rotation.

– ”Dum” er blevet modtaget rigtig fint, og vores video på YouTube har allerede nu over 10.000 views, siger Martin Christensen, der beskriver ”Dum” som en glad popsang, der handler om at være forelsket.

Lyt til Superspark feat. Jøden ”Dum” hér.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby-band udsender single i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger