Spøgeri og magi på Sæbygaard blev igen en succes

Spøgeri og magi på Sæbygaard blev igen en succes

31. juli 2011 - kl. 11:01 - af

20 personer fra Sæbygaards Venner har for 4. år i træk levende gjort Sæbygaard, som de mange besøgende udtrykte det, en anderledes måde og vise et museum på, det har været så velbesøgt så den sidste mandag var der trængsel så der kunne være lidt problemer for nogle med at høre og se, det vil der blive taget højde for til næste år udtaler Bjarne Hansen. Personer der har boet på Sæbygaard bl.a. Margrethe Ulfeldt, biskop Stygge Krumpen med sin frille (elskerinde) Elisabeth Gyldenstjerne, admiral Niels Juel, Holger Pax med Elisabeth Bille, Sigrid Wergeland Arenfeldt, Lave Beck Arenfeldt, stuepiger, madam Dunk, spøgelser, gårdskarle og gendarmer med flere, de var der alle, har nu trukket sig tilbage for at levendegøre sig til næste år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spøgeri og magi på Sæbygaard blev igen en succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER