Klezmer Duo spiller i Sæby kirke

Klezmer Duo spiller i Sæby kirke

16. juli 2011 - kl. 14:45 - af

Rækken af sommerkoncerter i Sæby kirke fortsætter på onsdag, d. 20. juli med et besøg af den kendte duo Klezmer Duo. Interessen for den jødiske spillemandsmusik har i de senere år været stærkt tiltagende og ved koncerten i Sæby kirke spiller de to musikere musik, der, som de udtrykker det, lér med det ene øje og græder med det andet. Instrumenterne er harmonika, sopran-sax, dulcimer og sang, og folkemusikken vil mest stamme fra østeuropa. Koncerten starter kl. 19.30 og det koster 75 kr. at komme ind og lytte med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klezmer Duo spiller i Sæby kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER