Kunsthåndværk og smagsoplevelser i Sæby

Kunsthåndværk og smagsoplevelser i Sæby

4. juli 2011 - kl. 0:06 - af

Sommermarked på Sæby Havn 16. og 17. juli 2011. Begge dage kl. 10-17

Nordjyske kunsthåndværkere, restauratører og fødevareproducenter sætter igen i år hinanden stævne til sommermarked på den gamle værftsplads på Sæby Havn. Her skaber de spændende og indbydende udstillinger, og de fortæller gerne historierne om deres værker og produkter. På markedet kan man finde: stenkunst, lys, rav, knive, træ, smykker, pileflet, øl, glaskunst, limousinekød og slagtervarer, keramik, malerier, ikoner, oste, brød, honning, marmelade, sæber og badesalt. Sidste år havde markedet godt 11.000 besøgende i løbet af de to dage, og forventningerne er høje til dette års marked, hvor der er mange gengangere fra sidste år, men også nye ansigter og produkter på standene.

Der er oplevelser for alle sanser – duft og smag går op i en højere enhed blandet med indtryk fra de mange smukke ting, som udstillerne vil præsentere. Som et højdepunkt går den lokale restauratør Frank Størup på scenen og kokkererer smagsprøver på spændende nordjyske råvarer. Også den lokale slagter Anders Engen – Slagtes Kjærgaards efterfølger, går på scenen og griller kød med hjemmelavede marinader. Det er muligt at købe et let frokostmåltid på markedet, og det kan nydes på kajen med en kølig fadøl fra Fur Bryghus. Det bliver en sand fornøjelse at besøge Kunsthåndværk og Smagsoplevelser i år!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunsthåndværk og smagsoplevelser i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger