Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

27. juni 2011 - kl. 10:40 - af

Moderniseret etplans villa beliggende i den nordlige del af Sæby tæt på vand og skov.
Villaen er moderniseret i 2004/2005 med blandt andet nyt køkken, nye egetræsgulve i alle opholdsrum, vinduer på sydsiden, badeværelser, flisebelægning samt ny lærketræsbeklædning.Indrettet med bryggers med klinkegulv, badeværelse med vaskearrangement med to vaske, badekar, gulvvarme og mosaikstifter på væg. Værelse med egetræsgulv. Nyere spisekøkken (Designa) med granitbordplade, hvide elementer, klinkegulv samt i åben forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn, egetræsgulv og udgang til terrasse mod syd. Entre, soveværelse, værelse med egetræsgulv samt badeværelse med bruseniche, badekar og mosaikstifter på væg. Villaen er arkitekttegnet og indrettet med separat børne- og forældreafdeling og er moderniseret med tidløse materialer. Fremstår pæn, velholdt og med to badeværelser, pudsede vægge, klinke- og trægulve overalt. En villa, der er smagfuldt moderniseret med en minimalistisk strømline. SKAL SES.

Sagsnr. 93003509

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Martin Riise A/S på tlf. 9689 0477
Boligen er på 126 kvm., og med et grundareal på 966 kvm. Prisen er 1.375.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER