NUBIiii – nu er vi i Jyllandsserien

NUBIiii – nu er vi i Jyllandsserien

25. juni 2011 - kl. 21:40 - af

En fantastisk eftermiddag i Nørresundby endte med en klar 3-1 sejr til IF Skjold Sæby’s serie 1, der dermed i denne sidste spillerunde har sikret sig oprykning til Jyllandsserien. Sidste weekend gik det knap så heldigt for det unge mandskab, da de på hjemmebane blev kørt over af et rutineret hold fra Vejgaard, men i dag var spillet mere frit og nerverne var lagt på hylden, hvilket var helt tydeligt.
Stor var opbakningen da også, godt et halvt hundrede mennesker havde valgt at følge holdet i denne sidste kamp, som endte med den nødvendige sejr.

Asger Mortensen, formand for Skjold, var da også både stolt og glad da SæbyAvis.dk talte med ham sidst på eftermiddagen. Det er en forløsning og nu er vi i jyllandsserien til næste år, det er en succeshistorie af de helt store og det skal med garanti fejres i aften, kunne han forsikre inden samtalen blev afbrudt med glade Sæby spillere jublende i baggrunden.

Stort tillykke til IF Skjold Sæby!

En kommentar til “NUBIiii – nu er vi i Jyllandsserien” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “NUBIiii – nu er vi i Jyllandsserien”

  • Hartvig Poulsen

    Hjertelig tillykke til spillere – træner og bestyrelse. En særdeles flot sæson på såvel herre som damesiden. Held og lykke fremover.
    Med sportslig hilsen
    Hartvig Poulsen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NUBIiii – nu er vi i Jyllandsserien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER