Nye fangst muligheder for lystfiskere på begynder niveau

Nye fangst muligheder for lystfiskere på begynder niveau

23. juni 2011 - kl. 13:24 - af

Kan du huske da vi var børn og vi fiskede med en pind med en snor på? De store drenge havde en rigtig krog for enden af snoren, som endda var en rigtig fiskeline. Vi andre havde en eller anden form for snor – hvad vi nu kunne finde. Det er ikke så underligt, at vi aldrig fangede noget. Siden blev ”lystfiskeriet” lagt på hylden af samme årsag.

Men der sidder stadig en lille lystfisker og gnaver inde i maven eller i hjertet; det kunne nu være sjovt hvis man bare én gang – bare den ene gang – kunne prøve at fange en rigtig levende fisk. Frem med gokkejernet eller hvad det nu hedder, give den én på lampen og stolt vise den frem til kameraet, som foreviger den store fangst.

Nu er muligheden dér. Nu kan alle med hjælp fra en lokal guide komme ud og lystfiske. Sådan rigtigt med stang og snøre og krog; rigtigt ud med snøren. Enten med fødderne godt placeret på brinken af Elling eller Uggerby  Å eller med foden på dækket af M/S Albartros, som står ud fra Hirtshals havn kl. 7.30 om morgenen. Turene er for nybegyndere i alle aldre – for alle os, der aldrig kom længere i fiskeriet end til pind, strik og noget tungt for enden til at holde snøren nede. Nu har vi chancen folkens!

Der er desværre ingen garanti for fangst på turene, men guiderne garanterer, at der under alle omstændigheder bliver tale om en stor naturoplevelse. Og så kan man jo altid køre forbi fiskehandleren på vejen hjem, hvis det skulle være …

Se mere om datoer og tider her: http://www.e-pages.dk/lysetsland/18/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye fangst muligheder for lystfiskere på begynder niveau' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger