IF Skjold Sæby på hælene mod Vejgaard

IF Skjold Sæby på hælene mod Vejgaard

19. juni 2011 - kl. 9:56 - af

En ellers god start fra det unge Sæby mandskab, der bragte sig foran efter kun 3 minutters spil, kunne ikke ryste de noget ældre og mere rutinerede spillere fra Vejgaard, der allerede minuttet efter bragte balance i regnskabet. Dermed var dysten i serie 1 om en plads i jyllandsserien helt åben. Vejgaard kunne med en sejr hale vigtige point ind på Sæby, hvor i mod Sæby med en sejr i dagens kamp kunne have sikret sig en plads i jyllandsserien inden sidste spillerunde.
Desværre kunne spillerne fra IF Skjold Sæby ikke stå for forventningspresset, og flere af spillerne var da også tydeligt nervøse inden dagens kamp, der havde fået rigtig mange på lægterne på Sæby Stadion. Allerede i midten af første halvleg kom Sæby bagud, og i anden halvleg faldt spillet total fra hinanden, og de mere rutinerede folk fra Vejgaard kunne med langt bedre sammenspil langs jorden sikre sig sejren og dermed vigtige point i deres videre færd mod jyllandsserien. Hele 6 mål blev det, til og for at gøre ondt værre måtte Skjold Sæby’s Anders Lykke med 10 minutter tilbage bæres fra banen. Han kom dog på benene igen og kunne slukøret humpe ind i omklædningsrummet, sammen med holdkammeraterne, der alle var dybt skuffede over dagens resultat.
Dermed er oprykningsspillet helt åbent, og IF Skjold Sæby skal nu selv afgøre det på lørdag i udekampen mod NUBI.
Formand Asger Mortensen annoncerede da også gratis bus fra Sæby til kampen, for at støtte drengene i den sidste altafgørende kamp.
Mere om bustransport, tidspunkter og tilmelding senere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby på hælene mod Vejgaard ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER