Samles stadig efter 40 år – og fortsætter

Samles stadig efter 40 år – og fortsætter

10. juni 2011 - kl. 0:35 - af

3. real årgang 1971 fra Volstrup skole sætter en dyd i at holde et løfte. Da de 16 elever for 40 år siden fik deres eksamensbevis udleveret, var de den første klasse, der fik realeksamen fra Volstrup skole. Her aftalte de, at de ville ses hvert år. De har holdt deres løfte overfor hinanden med ganske få undtagelser, hvor en enkelt eller to har været forhindret. Klassen nåede også at sit fingerpeg på skolen, idet det var den, der oprettede skolens første elevråd.

Lørdag 28. maj blev 40 års jubilæet behørigt fejret, hvor 15 ud af 16 elever var mødt op på skolen sammen med klasselærer Viggo Thoftstrup.

Volstrup skole fungerer ikke længere som skole, og derfor nøjedes klassen med skolen som mødested.

I Sæby Roklub var der kage, kaffe og rigtig hygge med ”Kan du huske dengang” og så videre.

Udenfor jubilæerne har det hvert år været en skik, at den sidste lørdag i oktober, mødes alle hos klasselærer Viggo Thoftstrup og fru Stinne.

En enkelt elev nåede først frem senere på dagen, men han havde en gyldig grund. Jens Ole Christiansen arbejder og bor i Slovakiet. Han havde beregnet tid til kørsel og kunne nå frem til starten, men på grund af vejarbejde ved blandt andet tunnelen i Aalborg, mødte han op en lille time senere efter en lang og sej køretur.

Alle glæder sig til at ses igen til oktober 2012.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samles stadig efter 40 år – og fortsætter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER