Tidligere Østervrå-pige udstiller i Nordjyske Bank

Tidligere Østervrå-pige udstiller i Nordjyske Bank

20. maj 2011 - kl. 0:56 - af

Kreativ udstilling af smykker, tasker og malerier i mange forskellige materialer. Ophavskvinden har trådt sine barnesko i byen.

I dag er hjemadressen i Kvissel, men bankforbindelsen er stadigvæk i Østervrå, og det er via den, at den tidligere Østervrå-pige Merete Kristensen har fået opfordringen til at udstille i Nordjyske Bank i den tidligere hjemby.

Jeg startede med at male for fire år siden, fortæller Merete Kristensen, der af veninder blev anbefalet et kursus hos Dot Kreamik. I mine billeder bruger jeg mange forskellige materialer. Jeg har ikke nogen bestemt stil, men bruger gerne acrylmaling kombineret med f.eks. servietter, kort, spartelmasse, sand, afstøbninger af gips, limpistol osv. Jeg kan bare godt lide at blande de forskellige materialer – et ynglingsmotiv er lige p.t. huse i mange forskellige udgaver.

De tasker jeg udstiller er lavet af genbrugspapir, gavepapir og ugeblade, som jeg fletter til tasker, der sys sammen på en særlig måde, som er selvlært. En teknik, som jeg i øvrigt gerne holder kurser i, hvis nogen skulle være interesseret, oplyser Merete Kristensen.

Smykker i form af armbånd og halskæder lavet med knyttetekniker af lædersnøre og diverse sølvartikler, er også med på udstillingen.

Merete Kristensen er 41 år, uddannet socialrådgiver, og har de sidste to år været ansat som familieplejekonsulent i Hjørring Kommunes anbringelsesteam. Hun er gift. Har en søn på fem og en datter på otte år.

Jeg bruger en stor del af min fritid på at male, lave tasker og smykker, en kreativ interesse, som jeg i øvrigt deler med min datter, slutter Merete Kristensen.

Den flotte og alsidige udstillingen kan ses i bankens åbningstid frem til sommerferien.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tidligere Østervrå-pige udstiller i Nordjyske Bank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger