Masser af mennesker til MC-træf hos Grøn’s

Masser af mennesker til MC-træf hos Grøn’s

13. maj 2011 - kl. 5:44 - af

Torsdag var der inviteret til MC træf på Grøn’s anlæg på Kjeldgaardsvej i Sæby. Allerede ved ”åbningen” kom de første motorcykler, for at se dette nye træf an.
Og det var bestemt ikke de eneste, der havde fået den ide denne torsdag eftermiddag. For da de sidste drejede nøglen for at køre hjemover ved 20.30 tiden, kunne nogle tilfredse arrangører på Grøn’s køretekniske anlæg konstaterer, at mere end 130 motorcykler havde lagt vejen forbi til en hyggelig eftermiddag med socialt samvær, hyggesnak og en bette pølse på det kæmpe store anlæg på Kjeldgaardsvej i Sæby.

Flere udtrykte da også tilfredshed med dette træf, hvor der er masser af plads og asfalt til de mange maskiner, som ikke egner sig særlig godt til en blød græsplæne, der tilbydes andre steder.

Udover de mange flotte motorcykler, var der da også mulighed for at kigge på nye hjelme, dem var Torben fra MC1 på plads med, og han havde selvfølgelig de sidste nye modeller med, som da også gav anledning til megen snak, for som alle ved, er intet efterhånden umuligt, heller ikke indenfor motorcykelhjelme.

Ovenpå de mange indtryk kunne der så provianteres i pølevognen eller købes øl og vand til fornuftige priser – og ja vi har solgt flest sodavand kom det med et smil fra ”baren”, så alt i alt et vellykket arrangement på Grøn’s køretekniske anlæg, som gentages i juni måned – og gerne med samme vejrudsigt!

Husk i øvrigt Vendelboerne MC’s træf der starter i dag klokken 12, og som ligger vejen forbi Torvet i Sæby lørdag formiddag. Her bliver der med garanti også masser af kigge på for motorcykel interesserede.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af mennesker til MC-træf hos Grøn's ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER