Bronce til Sæby Baskets U-18 herre

Bronce til Sæby Baskets U-18 herre

4. maj 2011 - kl. 14:57 - af

Som vinder af Nordkredsen deltog Sæbys U-18 herrer lørdag den 30/4 i finalestævnet i Haderslev om det jyske mesterskab for ynglinge/ U-18. Vinderne af 2 andre kredse fra midt- og Sydjylland var Randers og Sine Sportsefterskole.

Kamp 1
Sæbys første kamp var mod Sine Efterskole, og det tegnede godt i de første 8 minutter af første periode. Sæby førte da 8-2, men da Sæbys profiler Mathias Legaard og Kenneth Christiansen, der ikke var helt på toppen grundet nylig overstået sygdom lod sig udskifte, kom Signe mere ind i kampen og vandt perioden 21-16

I anden periode kom Martin Svenningsen i fejlproblemer og sad det meste af periodes på bænken, mens Mads Smedegaard overtog ansvaret som playmaker og gjorde det meget godt. Sæby vandt perioden 14-13

Tredje periode var meget lige, men med tre dominerende spillere på bænken tabte Sæby moment og perioden 15-14

Fjerde periode startede skidt for Sæby Martin Svenningsen, der fik sin femte fejl og måtte udgå. Mathias Legaard var grundet fejlproblemer ude af kampen, og Sine pressede hårdt på , men alligevel formåede Kenneth Christiansen at lave dagens scoring på et langskud fra midten af banen. (blev senere belønnet med en bold) Perioden endte 22-9 til Sine

Det skal nævnes, at Emil Munk, der kommer fra Sæby spillede en god kamp for Sine Efterskole. Kampens Resultat  Sine-Sæby  71-53

Kamp 2
Allerede 3 kvarter efter kampen mod Sine efterskole skulle Sæby igen spille mod Randers. Randers, der var der havde 2 ynglingelandsholds spillere i truppen, var en for stor mundfuld for Sæbys herrer. Allerede i første periode kom Sæby hurtigt bagud med hele 25-2. Det blev ikke meget bedre i 2 periode, hvor Sæby tabte denne med 16-4. I 3. og 4. periode var Sæby langt mere med i kampen og spillede godt, men kunne ikke matche det stærke randersmandskab, der også senere vandt finalemesterskabet. Resultatet:  Randers – Sæby 77-39

Medaljerne blev derfor fordelt således:
Guld: Randers

Sølv : Sine

Bronze: Sæby

PR SÆBY BASKET  Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bronce til Sæby Baskets U-18 herre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER