Fodboldungdom på træningslejr i Hvide Klit

Fodboldungdom på træningslejr i Hvide Klit

19. april 2011 - kl. 11:18 - af

I dagene 15. 16. og 17. april var Voerså IFs fodboldungdom på træningslejr i Hvide Klit ved Lyngså Strand.

Igennem flere år har klubben brugt denne strategi over for de unge fodboldspillere, og alle kan li´ det – også selv om en masse fodboldtræning er et af hovedpunkterne på lejren.

3 dages turen er en bekostelig affære for den lille klub, omkring 10 – 12.000 tusinde kroner, men det virker både socialt, kammeratligt og rent træningsmæssigt. Omkring 60 unge piger og drenge deltager sammen med en del trænere og ledere, og hel del forældre går til hånde med hensyn til transport og madlavning.

Straks de unge mennesker ankom til lejren fredag aften, fik de aftensmad og derefter sendt ud på et natorienteringsløb og på hovedet i seng. Fra morgenstunden lørdag var der morgenmad og træning.

Et U 11 drengehold måtte en tur til Vrå for at opfylde pligterne i fodboldturneringen, men stødte igen til lejren lørdag eftermiddag.

U 10 pigerne havde fået arrangeret et par træningskampe i løbet af lørdagen. Her kom Skjold fra Sæby på besøg, og Voerså-pigerne var beskedne nok til at hive en 1 – 0 sejr hjem.

Lørdag eftermiddag kom U 10 pigerne fra Aså på besøg i lejren, og de fik en sejr over pigerne fra Voerså på 5 – 2. Mens pigerne nu var i gang, og vejret var godt, blev alle enige om at tage en ekstra halvleg – jo de unge nyder det. Leg med bold, fri natur, godt vejr og nogen at spille med – så er alle med på legen.

Programmet for lørdag aften og søndag så sådan ud. Træning, sove, morgenmad, træning, middagsmad, træning og hjemtur.

Hvert år har været en rigtig god ryste sammen tur, for de unge fodboldspillere fra Voerså IF, og i år var heller ingen undtagelse.

Tekst: Sandra Buus

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldungdom på træningslejr i Hvide Klit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger