Spændende påskeoptakt i Sæby kirke

Spændende påskeoptakt i Sæby kirke

18. april 2011 - kl. 0:44 - af

I påskeugen får Sæby kirke besøg af kunstnerparret Gitte Engen og Peter H. Andersson fra Hjallerup.
Gitte Engen har mange talenter, idet hun både er billedkunstner og sanger, og onsdag aften, d. 20. april kl. 19.30, kan man møde hende i Sæby kirke, hvor hun udstiller et udvalg af sine religiøse billeder.
Udstillingen åbnes med en koncert, hvor Gitte Engen vil synge, ledsaget af sin mand, organisten Peter H. Andersson på både orgel og klaver. Man vil kunne høre bl.a. lieder af Schubert. Koncerten og udstillingen vil afspejle påskens begivenheder, og man vil kunne se udstillingen i Sæby kirke hele påsken igennem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende påskeoptakt i Sæby kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER