Fødselsdag i Aktivitetshuset Sæby – tirsdag den 15. marts

Fødselsdag i Aktivitetshuset Sæby – tirsdag den 15. marts

9. marts 2011 - kl. 17:13 - af

Datoen er som det er skrevet her tirsdag den 15. marts og ikke som det fejlagtigt fremgår af Folkebladet tirsdag den 20. marts!

Så altså, tirsdag den 15. marts har Aktivitetshuset Sæby 20 års fødselsdag og vil i den anledning gerne se brugere og venner af Aktivitetshuset. Fødselsdagen markeres med underholdning fra kl. 10 til kl. 11.30 af Birte Sønderskov og Leif Poulsen. Der bliver en lille pausen hvor der vil blive serveret kaffe med brød.  Efter en middagspause hvor der kan købes en lun ret i vores cafe´ starter vi igen kl. 13.30 med sang af Connie og Karen Holm Andreasen. Efterfølgende vil der være ”tage selv kaffebord”. Arrangementet sluttet kl. 15.00.

Tirsdag den 5. april kl. 13.30 er der Stiftende Generalforsamling i Aktivitetshuset på Sæby Ældrecenter. Husorkestret vil efterfølgende spille til fællessang. Der er udarbejdet nye vedtægter som kan hentes i Aktivitetshuset. Vi håber på stort fremmøde og forhåbentlig også borger som vil yde en frivillig indsats ved at melde sig på banen til et nyt centerråd til glæde og gav for ældre i Sæby. Er der spørgsmål i forbindelse med Generalforsamlingen kan Aktivitetshuset kontaktes på tlf. 98 45 65 60 eller mød op og få en snak med personalet. Vi søger også frivillige som vil gå en tur med borgerne i ældreboligerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fødselsdag i Aktivitetshuset Sæby - tirsdag den 15. marts' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger