Stjålen bil impliceret i færdselsulykke i Sæby

Stjålen bil impliceret i færdselsulykke i Sæby

7. marts 2011 - kl. 13:13 - af

Fredag i dagtimerne er et vindue brudt op på Aalborgvej i Dybvad, huset er rodet igennem og der er fjernet en 40″ Sony Fladskærm, et Canon digital kamera og en bærbar PC`er. Ligeledes fredag har der været indbrud på Chr. Rhuusvej, hvor man har opbrudt en terrassedør – der er endnu ikke overblik over hvad der er stjålet.

Lørdag Kl. 20.15 er en bil blevet stjålet i Sæby og ca. en time efter var selv samme bil involveret i en færdselsulykke mellem Pindborggade og Søndergade. Politiet har
kontakt til begge parter og personen som havde stjålet bilen er en 27-årig mand fra Frederikshavn.

Lørdag var den igen været gal på Aalborgvej i Dybvad, her er en varebil opbrudt, og man har stjålet en autoradio. I Strandgade har der lørdag nat været tyveri også fra en varebil, her er fjernet en rundsav fra en ladvogn.

Søndag formiddag er 2 brudekjoler fjernet fra en messetrailer, som var parkeret i Jernbanegade i Dybvad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stjålen bil impliceret i færdselsulykke i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER