Nu bliver dk4 landsdækkende og kan dermed også ses i Sæby

Nu bliver dk4 landsdækkende og kan dermed også ses i Sæby

13. februar 2011 - kl. 13:43 - af

Tv-kanalen dk4 har indgået en aftale med Boxer, så man fremover vil kunne se dk4’s mange populære tv-programmer, hvis man har en tv-pakke fra Boxer. Det betyder, at den danske tv-kanal nu kan ses over hele landet.

Hidtil har man kun kunnet se den danske tv-kanal dk4, hvis man har haft kabel- eller satellit-tv, men nu kan man også modtage dk4 med en almindelig antenne og et Boxer-abonnement. dk4 er dermed blevet landsdækkende, da Boxer kan modtages af alle danske husstande, fortæller Michael Svoldgaard fra Sæby Radio/Tv Service.

”Har man et Boxer-abonnement vil man fremover også kunne modtage dk4, hvor end man bor i landet. Det er en tv-kanal med bl.a. mange gode sportsudsendelser, herunder national og international speedway samt kampe fra den danske basket-liga .

Ud over masser af sport sender dk4 også udsendelser med musik, kultur, litteratur, arkæologi, rejser, undervisning, politik, debat, historie, sundhed og helse samt film 24 timer i døgnet. Og som noget nyt kan man nu også se madprogrammet Mik Schacks Public Service udsendelse på dk4.

Nemt at få Boxer
Har man i dag kabel- eller satellit-tv og ønsker at skifte til Boxers tilbud, behøver man mange steder i Danmark blot en antenne for at modtage tv-signalerne.

Billigere ekstra kort

Hvis man vil se betalings-tv med Boxer på mere end ét tv i husstanden, har det indtil nu kostet 50 pct. ekstra i abonnement pr. fjernsyn. Den merudgift har afholdt mange fra at se fjernsyn i flere rum. Men nu fjerner Boxer abonnementet på Extra Kortet og gør det dermed langt billigere at få betalings-tv på andre tv-apparater i hjemmet.

Ændringen træder i kraft 14. Marts 2011.

Og så er det med et Boxer-abonnement muligt at tage alle tv-kanalerne med i sommerhuset, i campingvognen eller til vennerne. Man er nemlig ikke bundet til én bestemt placering, men kan bruge samme Boxer-kort, hvor end man ønsker at se tv – uden at det koster ekstra.
Man kan se dk4 hos Boxer fra 14. marts 2011.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu bliver dk4 landsdækkende og kan dermed også ses i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER