Super Agent 008 opføres på Sæby Scenen

Super Agent 008 opføres på Sæby Scenen

10. februar 2011 - kl. 2:05 - af

Denne gang er det et familiestykke, som bliver opført af unge i alderen 11-14 år. Stykket handler om en agent, som skal opklarer en sag for en dødstrålemaskinefabrik, der har fået stjålet en af deres maskiner. Folkene fra fabrikken, mener at det er russerne, der har taget den, men agenter mistænker dog alle andre end lige præcis russerne. Det er ikke en let sag at opklare, og det opdager agenten da også, da ikke alle dem han behøver at tale med, er lige samarbejdsvillige.

Vi har her på Sæby Scenen arbejdet 4 måneder på at få stykket op at køre, og det har ikke helt været uden sved, tårer og nederlag, men set i bagspejlet har det også været 4 fantastiske måneder.

SparNord bank, Sæby, har været så venlige at sponsorerer en forestilling, torsdag den 10. februar . De har selv valgt at give billetterne til 6-7 klasser. Billetterne kan hentes i banken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Super Agent 008 opføres på Sæby Scenen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER