Jubilæum i Hjerteforeningens lokalkomite i Sæby

Jubilæum i Hjerteforeningens lokalkomite i Sæby

7. februar 2011 - kl. 10:25 - af

I 1985 fik Karl Aage Brasted en opfordring fra Hjerteforeningen om at starte en lokalkomite i Sæby. Der var på det tidspunkt en lokalkomite i Skagen og Hjørring, men fx ingen i Frederikshavn. Af flere årsager syntes Karl Aage Brasted det var en god ide med en lokalkomite så Hjerteforeningens budskab kunne komme ud til flere, så i februar 1986 havde Karl Aage Brasted fået samlet en gruppe der ville være med til at starte en lokalkomite. Der blev afholdt stiftende generalforsamling og den første bestyrelse blev:

 • Statsautoriseret revisor Karl Aage Brasted, formand og kasserer
 • Læge Jens Hejlesen, næstformand
 • Apoteker Bodil Gjøderum
 • Bankdirektør Jørgen Hougaard
 • Radioforhandler Ole Rørbæk

Det specielle ved denne bestyrelse var, at ingen var hjertesyge og alle var rimelig unge. Karl Aage Brasted var således selv 35 år og Jens Hejlesen godt 40 år.

Der er i årenes løb afholdt mange arrangementer i lokalkomiteen. Der er altid mange deltagere til foredrag, gåture mm.

Den nye bestyrelse der blev valgt på generalforsamlingen den 2. februar 2011 er:

 • Lægesekretær Kisser Kejser Olsen, formand
 • Pensioneret læge Jens Hejlesen, næstformand
 • Pensioneret Falck områdeleder Poul Erik Thingbak
 • Kundechef Merethe Gaardbo
 • Farmakonom Kirsten Sørensen
 • Pensioneret herreekviperingshandler Finn Brunø
 • Social- og sundhedsassistent Elin Hyttel

Lokalkomiteen var den første der lavede en hjertesti. Jens Hejlesen fra lokalkomiteen og Ib Gjøderum fra Sct. Georgsgildet var foregangsmænd og flinke medlemmer af Sct. Georgsgildet forestod sammen med lokalkomiteens bestyrelse opførslen. Udgiften til redskaber, pæle, annoncer mm blev betalt af Nykredit ved Kurt Frost.

Stien bruges meget og hver nytårsdag afholdes der nytårsmarch med op til 300 deltagere. I 2011 var der trods vejret over 200 deltagere.

Jubilæet fejres ved et arrangement i Manegen (Kulturhuset) søndag den 13. februar 2011 kl 14,30 hvor der er sammensat et spændende program. Først er der let musik ved Jette Klarup indtil Karl Aage Brasted byder velkommen og giver ordet til sundhedsudvalgsformand Anders Broholm, Frederikshavn kommune der vil sige et par ord.

Herefter er scenen overladt til skuespiller Per Pallesen. Han vil fortælle om sit liv som skuespiller, revydirektør, teaterdirektør mm. Dette sker bl.a. med udgangspunkt i den nye bog: ”Lige på en studs” og mon ikke også vi hører om tjener Boldt fra Matador.

Mens kaffen og lagkagen fortæres spiller Jette Klarup igen dejlig musik og der bliver lejlighed til at synge med på en fællessang. Herefter går Per Pallesen videre med at fortælle om sin store passion – vinen.

Der er således lagt op til en spændende eftermiddag og billetter kan i forsalg købes på Apoteket eller i Spar Nord Bank og koster kun 30 kr for medlemmer og 50 kr for ikke medlemmer. Eventuelle overskydende billetter sælges ved indgangen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæum i Hjerteforeningens lokalkomite i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger