Skoleeleverne gik for den gode sag

Skoleeleverne gik for den gode sag

6. februar 2011 - kl. 1:26 - af

Danmarks Indsamlingen appellerer også til skoleeleverne i 2011. For hver kilometer eleverne tilbagelægger giver LEGO Fonden en krone – altså ikke bare god motion, men også chancen for at skaffe penge til et godt formål.

Torslev Skole i Østervrå har også haft eleverne ude at gå, fortæller skoleleder Ellen Høgh, sidste år var vi også med, hvor eleverne lavede tegninger.

Vi har haft i alt fem klasse af sted. Nogen af dem havde arrangeret det sådan, at de kunne gå sammen med deres venskabsklasser. Vores elever nåede op på i alt 442 km – gået af 139 skolebørn, det er rigtig dejligt. Personligt synes jeg, det er en rigtig god ide at have fokus på den tredje verden på den her måde. Det anskueliggør tingen mere end ellers, slutter skolelederen.

Torslev Skoler har også haft travlt med andre gøremål i disse dage, idet den årlige skolefest løb af stablen i torsdags, bl.a. med optræden ved Musisk Drama med forestillingen Skotteøen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleeleverne gik for den gode sag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER