Hele Kirken Synger – I Sæby Baptistkirke

Hele Kirken Synger – I Sæby Baptistkirke

5. februar 2011 - kl. 1:40 - af

Første søndag i februar kl. 19.00 indbyder Sæby Baptistkirke igen til ”Hele kirken Synger”!
Denne gang bliver der mulighed for at høre Knud Hjørnholm (Biblioteket), Bente Christensen (Sæby Fysioterapi), Ingrid Í Puntabyrgi (Organist og leder af Ældresagens sangkor), samt byrådsmedlem og gymnasielærer Anders Broholm Andersen. Alle fire har sagt ja til at delagtiggøre tilhørerne i hvilken sang eller salme, de holder særligt meget af, og baggrunden for at netop den salme, har fået denne særlige betydning for dem. Når der er blevet fortalt om sangene, synges disse som fællessange.

Som noget særligt skal 3 måneder gamle Frida barnevelsignes netop denne søndag aften. Kirkens præst, Bente Højris, fortæller, at man i Baptistkirken ikke praktiserer barnedåb, men mennesker døbes først, når de selv ønsker det, og selv kan svare for sig. Alle forældre tilbydes derimod, at deres små børn kan blive velsignet, og Fridas forældre har ønsket, at det skal finde sted denne aften.

Alle er velkomne til denne anledning, hvor der er gratis adgang. Og aftenen slutter med mulighed for at få en snak over en kop kaffe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hele Kirken Synger - I Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER