Kalhøj slog søndag dørene op til årets konfirmand modeshow

Kalhøj slog søndag dørene op til årets konfirmand modeshow

31. januar 2011 - kl. 15:23 - af

Søndagen havde mange helliget sig håndbold i fjernsynet, men det kunne man ikke mærke hos Kalhøj i Sæby. Her var der traditionen tro konfirmand modeshow denne sidste søndag i januar. En ting var dog anderledes end sidste år. Hans Ole Kalhøj havde nemlig valgt at dele dagen op i to afdelinger, på den måde kunne flere deltage, og alle ville få større mulighed for både at se de mange smarte modeller, og efterfølgende stille spørgsmål og blive vejledt i forbindelse med køb af dette års mode.
Der var da også fuldt hus begge gange, de syv flotte modeller bevægede sig gennem butikken for at vise moden frem. For dem der ikke helt kunne slippe håndbolden var der i dagens anledning opsat storskærm til formålet. Derved kunne alle nyde denne søndag i fulde drag, og ligeledes få gjort de første indkøb til årets konfirmation.
Modellerne blev nøje studeret, og de ca. 20 minutter modeshowet varede blev da også flittigt brugt til at diskuterer eventuelle indkøb. Hans Ole Kalhøj kunne da også konstaterer, at det i år ikke havde været helt så hektisk som de foregående år kva opdelingen i to afdelinger, hvilket selvfølgelig kunne mærkes på kunderne og deres oplevelse af modeshowet. Kort sagt en bedre oplevelse og en super dag også for os i butikken, sluttede han.
Alle nysgerrige fik udover oplevelsen da også lidt til ganen og et skrabelod. De kommende konfirmander fik herudover et gavekort til Stena Line at varme sig på, så ingen blev snydt, og alle var øjensynlig glade for det fine arrangement.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kalhøj slog søndag dørene op til årets konfirmand modeshow ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger