Endnu en omlægning giver rod i TV-kanalerne

Endnu en omlægning giver rod i TV-kanalerne

11. december 2010 - kl. 2:13 - af

Det er ikke så underligt, hvis kunderne hos Sæby Antenneforening efterhånden er ved at være godt trætte af at indstille deres TV. Så sent som i går fredag, valgte man endnu engang at flytte lidt rundt, for at være klar til 2011. Det er i den forklaring, der følger, hvis man besøger antenneforeningens hjemmeside. Der står nemlig:

“Kanalomlægningen til “udbud 2011” blev afsluttet den 1. december, og nu mangler vi de sidste analoge detaljer, der desværre har vist sig nødvendig.

Derfor omlægger vi fredag den 10. december følgende 3 analoge kanaler:

• Ekstrakanalen har hidtil manglet på den analoge platform, og flyttes til kanal 7 – 189,25 MHz,
hvor den overtager INFO kanalens hidtidige plads.

• Sæby Antenneforenings INFO kanal flytter til TV2 Norges hidtidige kanalplads S10 – 168,25 MHz.

• TV2 Norge flyttes til kanal S11 – 231,25 MHz, en ny placering, der ikke hidtil har været benyttet.

Ekstrakanalen og INFO kanalen overtager allerede benyttede kanalpladser og burde kunne findes for dem, der har haft analog kanalinstallering.

TV2 Norge skal derimod søges på ny, da kanal S11 ikke har været benyttet på det seneste. Ny søgning efter denne kanal er påkrævet.

Vi beklager generne, som uheldigvis er opstået utilsigtet”.

Så dermed er forvirringen for de fleste da endnu engang total. Alle kan derfor se frem til endnu engang at skulle søge og indstille kanalerne på TV’et, og har man ikke sort bælte i den disciplin, kan det blive en lang weekend uden tv-kanaler, hvis uheldet er ude. I følge de oplysninger SaebyAvis er i besiddelse af, skulle det være sidste gang, der skal rodes med kanalerne – ihvertfald for år 2010, hvis det skulle være nogen trøst.

En kommentar til “Endnu en omlægning giver rod i TV-kanalerne” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Endnu en omlægning giver rod i TV-kanalerne”

 • Jørgen Steen Jensen

  I Sæby Antenneforenings bestyrelse beklager vi som skrevet i artiklen den ekstra omlægning, der bestemt ikke var tilsigtet men desværre en nødvendighed fordi vores leverandør, YouSee, pludselig fik et uforudset problem!

  Vi har, som forhåbentligt bekendt, valgt at modtage YouSees såkaldte regionsudbud. Desværre blev der fra YouSees side overset en detalje, da man i allersidste øjeblik ændrede den ellers palnlagte kanalstruktur, hvilket har medført, at vi nødtvunget har måttet omstrukturrere placeringen af INFO kanalen og TV2 Norge.
  Årsagen er, at YouSee på den analoge platform, efterfølgende af andre årsager, har placeret Ekstrakanalen på kanal 7, hvor vi hidtil har haft INFO kanalen liggende. Desværre blev problemet først opdaget efter kanalomlægningen forrige onsdag, hvor sammenfaldet viste sig. Af denne ene grund, har vi efterfølgende, og desværre med meget kort varsel i øvrigt, måttet omstrukturere placeringen af de 3 nævnte analoge kanaler.

  Det har bestemt ikke været tilsigtet, og der skal ikke herske tvivl om, at vi i bestyrelsen er særdeles utilfredse med leverandøren YouSee i dette tilfælde. Vi er naturligvis samtidig bevidste om, at YouSee har handlet i god tro, og desværre blot har overset en detalje. Alene det faktum, at YouSee har fået optrykt mere end 100.000 stk. forkerte kanalmønstre, forklarer alene, at der er tale om en stor fejltagelse.

  Som skrevet tidligere, er det med stor beklagelse, at denne hændelse opstod utilsigtet, og ligeledes informationen først kom ud 2 dage før ændringen. Det er naturligvis alt for sent, men der kan desværre ikke informeres ud før beslutningen er truffet.

  Se i øvrigt mere på http://www.saebyantenneforening.dk, hvor der er meget mere stof om foreningens arbejde, eller på INFO kanalens nye placering – S10 på 168,25 MHz.

  På bestyrelsens vegne:

  Jørgen Steen Jensen, Formand

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en omlægning giver rod i TV-kanalerne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER