“Julemor” varmede op til juletræ’s tændingen

“Julemor” varmede op til juletræ’s tændingen

28. november 2010 - kl. 18:29 - af

Der var godt fyldt på Tovet i Sæby her til eftermiddag. Efter en køretur i optog fra Manegen ankom julemanden og hans kone, som bebudet på stigevognen fra Frederikshavn Brandvæsen til Torvet lidt efter klokken 16. Foran havde nisseorkestret sørget for musik og julestemning, ligesom de mange drillenisser og forældre, der fulgte trop bag stigen med tændte fakler, havde.
Mange forventningsfulde børn og forældre havde taget opstilling på Torvet for at få et glimt af julemanden, og følge nedtællingen til tændingen af det store juletræ.
To mand fra Frederikshavn Brandvæsen fik stigen med kurv kørt på plads i menneskemængden, og inden for kort tid kunne nissemor og julemand ta’ turen til toppen af det store juletræ. Her lagde nissemor ud med via sin megafon at opfordre til et par julesange, inden træet skulle tændes. To sange blev det til, og med masser af hjælp fra de mange børn og orkestret nåede man frem til det, alle havde ventet på, årets tænding af juletræet på Torvet i Sæby. Med julestemningen på plads blev der talt ned fra ti, og med sin lysfakkel fik julemanden igen i år tændt træet på behørig vis, til stor jubel fra de mange børn og deres forældre. Julehandlen kan nu begynde i Sæby, og hvad er mere oplagt end Christmas By Night på fredag, hvor byens butikker er åbne til klokken 22. En aften hvor der også er et hav af aktiviteter på Torvet, bl.a. isdisko for børn – og det er gratis at deltage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER