Teak & Miljø og Syvsten IF kan også lave tøseaften

Teak & Miljø og Syvsten IF kan også lave tøseaften

25. november 2010 - kl. 10:00 - af

Onsdag aften var der dømt god stemning hos Teak & Miljø. Koner og kærester i Syvsten IF havde sat hinanden stævne I den julepyntede butik, og mon ikke en del af julegaverne blev puttet i kurven. Der var noget for enhver smag, så mandelgaver og nyt julepynt til hjemmet var også blandt favoritterne. Birgitte Poulsen fortalte om diverse sæber og cremer fra Badeanstalten. En god aften som kan anbefales til andre, skriver Inge Nørbjerg Rasmussen fra Syvsten IF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Teak & Miljø og Syvsten IF kan også lave tøseaften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER