Sæby BK’s 1. division damer håber på et mirakel

Sæby BK’s 1. division damer håber på et mirakel

19. november 2010 - kl. 17:31 - af

Det bliver en overordentlig vanskelig opgave Sæbys damer kommer på denne weekend, når de tager til Fyn for at møde et af topholdene Fjordager BK fra Odense, der er kommet betydelig bedre fra start end Nordjyderne.
Holdene møder hinanden tre gange denne sæson, og dette bliver det andet opgør. Fjordager vandt det første med kun tre point. Sæby håber på at kunne overliste Fynboerne denne gang, men det er et stærkt hold. Sæbydamerne kommer også til at møde den tidligere Sæbyspiller Sandie Frandsen, som gjorde det svært for sit gamle hold i sidste opgør med flere afgørende scoringer i slutfasen.
Holdet trænger virkelig til point nu, hvis de ikke skal mindste forbindelse til de overliggende hold, så damerne håber på at kunne overraske i denne kamp.

Sæby stiller med følgende spillere:
Signe G. Brandt, Nanna Jensen, Rikke Jensen, Line Ypkendanz, Charlotte Simonsen, Louise Munch, Christina Legaard og Henriette Sørensen.

Andre Kampe:
Ynglinge Herrer B 20-11-10 13:30 Aalborg Basket 2005 – Sæby
U14 Drenge B 20-11-10 12:10 Sæby – Aalestrup IF
U10 Mix. Kampstævne 20-11-10 i Br. slev : Hold: Sæby, Frederikshavn, Br.slev og Hjørring

PR SÆBY BASKET Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby BK's 1. division damer håber på et mirakel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER